Pizza ovn inkl. stativ Ø42 cm.

495,00 kr.

Varenummer (SKU): 101011111 Kategori:

Nu kan du forlænge de hyggelige grillaftener med en havepejs, der luner når mørket falder på. Denne bordpejs har røgmunding i hårdtbrændt ler, og jernstativet, der følger med, løfter pejsen op, og gør den nem og sikker at anvende i det fri.

Udvendige mål: Ø 42 x 36 cm
Indvendige mål: Ø 36 x 22 cm
Hul: B 21 x H 10 cm
Vægt: 11 kg

Optændning og madlavning
Optænd gerne i havepejsen med almindelige grillkul eller briketter, som er optændt i grillstarter. Fordel grillkul eller briketter jævnt ud i ovnen. Alternativt kan små stykker brænde anvendes.
Du kan også bruge bordpejsen til at lave små retter. Til madlavning anbefales det at bruge grillbakker, som placeres i ovnen på det optændte materiale. – Slip den lille køkkenchef løs og nyd resultatet.
Ovnen er beregnet til anvendelse i haver og på terasser. Havepejsen er ikke frostsikker, og skal derfor opbevares indendørs når temperaturen kommer under 3 grader C.

Vægt 12 kg
Montering

Fritstående

Placering

Udendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Indkøbskurv