SPAR 3000kr.

Trysil Ildbord Rundt – 14,5KW – Gas

4.495,00 kr.

Lækkert, rundt ildbord i komposit med indbygget gaspejs. Brug det som loungebord – med plads til drinks og snacks på kanten. Nyd ildens hypnotiserende dansen og dens blide varme.

Varenummer (SKU): 306011 Kategori:
Rundt ildbord med indbygget gaspejs

Brug det som loungebord – med plads til drinks og snacks på kanten. Nyd ildens hypnotiserende dansen og dens blide varme.

Bordet er udført i komposit med betonlook. I midten, hvor flammerne skyder op, ligger 10 kg lavasten. Gaspejsen har en effekt på 14,5 kW og forbruger 1050-1235g/time.

Selve bordet måler 106 cm i diameter og er 31 cm højt – bålstedet er Ø68 cm. Der medfølger overtræk.

Komposit støbninger vil kunne indeholde små uregelmæssigheder i overfladerne.

Vægt 40 kg
Dækning

2 – 3 m2

Effekt

14,5 kW

Energikilde

Gas

Farve

Grå

Materiale

Komposit

Montering

Fritstående

Placering

Udendørs

Producent

OutFit

Mål

Ø106 x 31 cm

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Indkøbskurv