RedFire Onyx bålfad og grill

2.995,00 kr.

En fantastisk bålplads med grillfunktion og et stort, praktisk rum til træopbevaring

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 14 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): 401031 Kategori:
RedFire Onyx bålfad og grill med brænde-opbevaring

En fantastisk bålplads med grillfunktion og et stort, praktisk rum til træopbevaring for at sikre, at dit brænde er inden for rækkevidde til dine hyggelige aftener i haven.

Havepejsen er lavet af bæredygtige materialer og fås i en sort, varmebestandig finish. Den udsender masser af varme, så du kan nyde at sidde udendørs selv på kølige aftener.

Bålfadet har en diameter på 60 cm og dermed god plads til et bål med flotte, høje flammer. Når du vil bruge grillpladen skal du sørge for, at ilden er tændt, og du skal lade den brænde i mindst 30-40 minutter, så den øverste plade når den rette tilberedningstemperatur. Hæld lidt olie på det sted, hvor du vil tilberede dit kød, fisk eller grøntsager, så det ikke brænder fast.

Nøglen til at vedligeholde din Onyx-grill er olie. Plancha-ringen i rustfrit stål er nem at rengøre og kræver ikke meget vedligeholdelse. Brug blot en spatel til at skrabe madrester og olierester væk. Når pladen er kølet af, smører du den med olie. På den måde undgår du rust og får et flot, beskyttende lag, der beskytter den mod udefrakommende rust. I tilfælde af korrosion, hvis pladen ikke er i brug i længere tid, kan du bruge ståluld til at fjerne rustpletter og derefter påføre olie igen.

Den elegante og effektive Onyx-grill gør det hele muligt! Med denne flotte og iøjnefaldende grill til udendørs brug kan du grille bøffer, skaldyr, grøntsager og endda brød.

Se tilbehør til bålfade

Vægt 26 kg
Energikilde

Brænde

Farve

Sort

Mål

Ø60 x 85 cm.

Materiale

Stål

Montering

Fritstående

Placering

Udendørs

Producent

Red Fire

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Indkøbskurv