Nomlilo Saturn – Stålpejs – Sort

1.995,00 kr.2.995,00 kr.

Ønsker man høj kvalitet og flot finish kombineret med praktik er Saturn fra Nomlilo løsningen. Den tåler temparaturer op til 650 grader og med det smarte opbevarings rum under brændkammeret, er det nemt og hurtigt at påfylde ekstra brænde.

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

Ryd
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 14 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Nomlilo Saturn stålpejs i sort varmebehandlet pulverlakering

Ønsker man høj kvalitet og moderne finish kombineret med praktik er Saturn løsningen. Den tåler temparaturer op til 650 grader og med det smarte opbevaringsrum, under brændkammeret, er det nemt og hurtigt at påfylde ekstra brænde.

Den medfølgende askeindsats tåler varme på op til 850 grader, hvilket gør pejsen endnu mere modstandsdygtig og derfor ‘langtids’holdbar. Indsatsen letter desuden rengøringen af pejsen.

Str. L kommer desuden med grillrist, der kan indstilles i 3 højder – perfekt til madlavning, så pejsen får endnu en funktionsmulighed.

Pejsen patineres smukt med tiden afhængig af vejrforhold.

Alle pejse fra Nomlilo produceres i Europa for at højne kvalitet og finish.

Vægt 10 kg
Energikilde

Brænde

Farve

Sort

Mål

Large (H148,5 x B114 x D55 cm), Medium (H120 x B91,5 x D37 cm)

Materiale

Lakeret stål

Montering

Fritstående

Placering

Udendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv