Napoli Infrarødt Termometer

229,00 kr.

Med dette laser-termometer måler du nemt temperaturen, så den passer perfekt til den mad, du skal tilberede.

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 14 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): 1164 Kategori:
Napoli Infrarødt Termometer

Når det kommer til madlavning, er det ofte afgørende at opnå den helt rigtige temperatur. Når du bruger en almindelig ovn, er det nemt nok, da du selv kan indstille temperaturen, og ovnen vil sørge for at holde den stabil. Men når du skal bruge en grill, en pizzaovn eller en anden form for varmekilde udendørs, kan det være svært at vide præcis, hvor varm din grill eller pizzaovn er. Med dette laser-termometer måler du nemt temperaturen, så den passer perfekt til den mad, du skal tilberede.

For at måle temperaturen på din grill skal du blot holde lasertermometeret et stykke fra varmekilden, trykke på knappen, og så får du en præcis måling af temperaturen. Afstanden mellem termometeret og det du skal måle, påvirker diameteren af laserstrålen i forholdet 12:1. Laseren slukker automatisk efter 7 sekunder. Det infrarøde lasertermometer kan måle temperaturer fra -50 til 530 grader Celsius, så uanset hvor varmt eller koldt det er, du skal måle, kan du helt sikkert drage fordel af dette infrarøde termometer.

Specifikationer
Temperaturområde: -50 til 530 grader Celsius (kan skifte mellem Celcius og Fahrenheit)
Nøjagtighed: 0-530 grader +/- 1,5 grader og minus 50 – 0 grader +/- 3 grader
Driftstemperatur: 0-40 grader Celsius
Driftsfugtighed: 10-95%
Størrelse på termometer:
Strømkilde: 2 x 1,5V AAA-batterier (medfølger ikke)

Vægt 0,5 kg
Mål

H14 x b6,5 x D2,5 cm

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Indkøbskurv