Morse Stålpejs Sort

1.495,00 kr.

Varenummer (SKU): 302001 Kategori:

Når indretningen af dit uderum betyder noget for dig!
Denne smukke pejs er smukt designet til at skabe en skøn stemning på din terrasse hele året rundt og ligegyldigt om den er tændt eller ej.
Der er plads til et fint stort bål i brændrummet, og fin mulighed for opbevaring af brænde nedenunder. Udskæringerne på pejsens skorsten giver et smukt lys, når flammerne danser.
Pejsen er udført i stål lakeret med sort, varmebestandig maling, som med tiden får en flot patinering. Den er helt enkel at samle og flytte rundt, hvis der bliver brug for det. Pejsen afgiver stor varme, så bliv blot siddende lidt længere.
Mål: H181 x B56 x D38 cm.
Vægt: 10,5 kg.

Vægt 10,5 kg
Montering

Fritstående

Materiale

Støbejern

Energikilde

Brænde

Placering

Udendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Indkøbskurv