Mexico ovn Leon Original

1.295,00 kr.

Udført efter originale traditioner, i hånden, og i bedste kvalitet. Ovnen er brændt hårdt og længe, og derved opnås lang levetid.

Varenummer (SKU): 890200 Kategori:
Leon Original – Virkelig stor, flot og autentisk Mexico ovn

Udført efter originale traditioner, i hånden, og i bedste kvalitet. Ovnen er brændt hårdt og længe, og derved opnås lang levetid.

Rummeligt brændkammer med praktisk let adgang til brænde og ild. Stor herlighedsværdi med sit smukke ydre, og sit varme indre.

Familie og venner vil elske at sidde og nyde synet, varmen samt den knitrende lyd fra ilden. Det er også muligt at bage snobrød eller skumfiduser i denne pejs.

Sort understel samt låg til skorsten medfølger.

Ovnen er brændt i en flot gylden farve.

Vægt 28 kg
Energikilde

Brænde

Farve

Gul

Mål

Ø46 x 106 cm

Materiale

Ler

Placering

Udendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv