Höfats Triple 90 Bålfad Ø90 cm

1.499,00 DKK

På fjernlager 3-4 dage fra bestilling
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 14 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): 401003 Kategori:

Smukt bålfad

Kan du godt lide at dit uderum får lidt kant? Dette bålfad er super elegant og har et helt anderledes udtryk end traditionelle bålfade.

Bålfadet består af tre stykker facetteret cortenstål, der tilsammen danner et smukt og solidt grundlag for dit bål. Denne konstruktion gør, at fadet er simpelt at flytte og pakke sammen.
Du forvandler nemt dit bålfad til en grill med grillristen, der kan tilkøbes. Det er også muligt at hæve bålfadet lidt fra jorden ved at tilkøbe de tilhørende fødder.

Glæd dig til at Cortenstålet med tiden får den skønneste rustrøde farve.

Vægt 13 kg
Energikilde

Brænde

Mål

Ø 90 cm

Materiale

Stål

Placering

Udendørs

Producent

Höfats

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...

Shopping Cart