Höfats Bowl bålfad med base Ø57

1.499,00 kr.

Varenummer (SKU): 401001 Kategori:

Bål-bowle skaber stemning på terrassen

Uanset om du vil skabe ekstra god stemning til et cocktailparty på terrassen, eller om du vil bage snobrød med ungerne en skøn sommer dag – så er dette bålfad det helt rigtige valg.

Höfats Bowl bålfadet består af en emaljeret stål-halvkugle med et tilhørende fyrfad og en smuk base af viklet rustfri stål wire. Halvkuglen står løst på basen, så du kan dreje den, som du vil og få det smukke syn af bålet og varmen i retning af dig og dine gæster.

Når bålfadet stilles i sin neutrale position er det perfekt til madlavning på enten grillrist eller stegeplade, som kan tilkøbes. Du kan vælge også at købe trefoden, som passer til og få bålfadet op i højden. Det gør det nemmere at vende bøfferne!
Men det giver også et andet udtryk på terrassen, når mørket falder på og du gerne vil have lys og varme omkring dine gæster.

Det aftagelige fyrfad letter rengøringen af bålfadet betragteligt, og det sikrer halvkuglen mod overophedning.

 

 

Vægt 7,5 kg
Energikilde

Brænde

Farve

Sort

Mål

Ø57 cm.

Materiale

Lakeret Rustfrit Stål

Placering

Udendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Indkøbskurv