SPAR 400kr.

Happy Cocooning Loki Gasfakkel

895,00 kr.

Loki er en lille udendørs gasfakkel – den er perfekt på terrassebordet, hvor den giver lidt lys og skaber en virkelig dejlig stemning.

På fjernlager 3-5 dage
Ryd
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 14 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Happy Cocooning Loki

Loki er en lille udendørs gaspejs/lanterne – den er perfekt på terrassebordet, hvor den giver lidt lys og skaber en virkelig dejlig stemning.

Pejsen er 35 cm høj og du gemmer helt enkelt gasdåsen indeni beholderen underbrænderen på pejsen. Der er plads til en 450 g gasdåse, hvilket giver en brænde-tid på omkring 2,5 time. Flammerne er justerbare, så det er muligt at skrue ned efter behov.

Lavasten medfølger, men gasdåsen er ikke inkluderet.

Vægt 4 kg
Effekt

3,5 kW

Energikilde

Gas

Farve

Grå, Sort

Mål

Glasskærm Ø18 x 6,5 cm, Ø21 x 35 cm

Materiale

Komposit

Montering

Fritstående

Placering

Udendørs

Producent

Happy Cocooning

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Indkøbskurv