SPAR 454kr.

Greenhand Bålfad Gunhild Rust

Original price was: 2.049,00 kr..Current price is: 1.595,00 kr..

Nyd mange timer på terrassen omkring det smukke bålfad med stort brænderum.

Varenummer (SKU): 401015 Kategori:
Gunhild Bålfad i rustent look

En hyggelig tilføjelse til terrassen – både med og uden ild. Saml venner og familie ude og hyg jer med snobrød og skumfiduser over de knitrende gløder.

Bålfadet er udført i 1,5 mm corten stål. Du får et bålfad med masser af plads, både til selve bålet – fadet har en diameter på 80 cm, så der kan ristes mange pølser og skumfiduser hele vejen rundt – og der er rum underneden til brænde. Her bliver brændet holdt tørt, og det stabiliserer bålfadet yderligere, så der ikke er nogen som helst risiko for, at det skulle ske at vælte eller flytte sig på anden vis.

Det er muligt at tilkøbe grillrist, der kan ligge på kanten af bålfadet, så du kan bruge det som grill. Ligesom der er mange andre former for tilbehør, hvis du skulle få lyst til at lave popcorn, vafler, toast eller andre kulinariske oplevelser – se alt tilbehør her

OBS!!! Vi gør opmærksom på at brændet under bunden skal være min. 10 cm. fra bunden af bålfadet for ikke at risikere selvantændelse.

 

Vægt 18,6 kg
Energikilde

Brænde

Farve

Rustent look

Mål

41  x Ø80 cm.

Materiale

Stål

Placering

Udendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv