Gardenlife 2i1 Grillrist og Plancha Ø60 cm

449,00 kr.

Elsker du også mad over bål? Denne Gardenlife 2i1 grillrist og plancha i kraftigt støbejern gør det nemt at opfylde et hvert madønske.

På fjernlager 3-5 dage
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 14 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): 4020101 Kategori:
Gardenlife 2i1 Grillrist og Plancha Ø60 cm

Elsker du også mad over bål?

På denne 2i1 grillrist og plancha bliver det ikke nemmere. Du kan bage, grille og stege alt, hvad du ønsker. Pladen er simpelthen opdelt i 3 forskellige felter – ét som fungerer som pande, ét med grillpande og ét med ‘åben’ grillrist. Og der er 2 felter af hver – Så det er kun din fantasi, der sætter grænser!

Pladen er udført i 1,3 cm. tykt støbejern. Du vedligeholder den bedst ved at rengøre den grundigt og smøre den ind i lidt almindelig madlavningsolie, hver gang du har brugt den. Risten passer til mange forskellige bålfade, da det jo både kan ligge ovenpå fadet, men også fint kan fungere ved at ligge lidt nede i bålfadet.

Vægt 8,5 kg
Mål

Ø60 x 1,3 cm.

Materiale

Støbejern

Producent

Esschert

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv