Elektrisk pejs Mantelpiece Barcelona – 2000 W – sort med hvid indbygning.

3.995,00 kr.

Varenummer (SKU): 97308 Kategori:

Flot og stilren elpejs som dekorativ varmekilde, der skaber ekstra hygge, atmosfære samt varme i et hvert hjem.
Med sit herskabelige design, vil den give stuen, herreværelset eller kontoret et ekstra løft, så man føler sig hensat til en herregård eller et gods.
Ud over den fysiske varme, så har den også en mental visuel varmevirkning, og hvis det bliver for varmt, eller man en sommeraften bare vil nøjes med synet af ild, så kan man slukke for varmen, og dog stadig nyde flammerne.
Varmeeffekten kan reguleres efter behov, og med sine 2 varmeniveauer, 1000 eller 2000 Watt, kan den opvarme helt op til 75 m3.
Selve flammeeffekten er selvregulerende.
Når pejsen er placeret op mod den ønskede væg, skal den blot tilsluttes stikkontakten, så er den klar til brug, og man har ikke noget svineri, som man har med en rigtig brændeovn.
I kraft af sin forholdsvis begrænsede dybde, er den let at finde en plads til.
Af sikkerhedsmæssige grunde, er pejsen udstyret med en overophedningsføler, så den selv slår fra, hvis den bliver for varm.
Pejsen er sort med glasfront, lyset/ilden er med LED, og selve indbygningsrammen er udført i MDF-plade.
Mål : 91 x 37 x 91,6 cm.
Vægt : 40 kg.

Vægt 40 kg
Montering

Fritstående

Materiale

Glas/stål/Træ

Effekt

0 kW, 2

Dækning

75 m3

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs

Producent

Eurom

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Indkøbskurv