SPAR 500 DKK

Delta infrarød terrassevarmer 2000W m. fjernbetjening og Ultra Low Glare rør.

1.995,00 DKK

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 14 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): 2012000 Kategori:

Minimalistisk, fritstående, infrarød terrassevarmer

– med smart strop i toppen, så den er nem at flytte med rundt på terrassen.

Terrassevarmeren kan styres ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening og herfra har du Tænd-og-sluk funktion og mulighed for at indstille varmen.

Delta Terrassevarmer er udført i sort, pulverlakeret aluminium og udstyret med de nye revolutionerende Ultra Low Glare + rør. Ultra Low Glare teknologien reducerer lyset fra varmelampen med hele 80% (sammenlignet med traditionelle infrarøde terrassevarmere). Varmeren afgiver blot et blødt, varmt lys.

Terrassevarmeren udnytter 95% af energien til varme. Den opnår fuld varmestyrke på 4 sec. og har en levetid på min. 5000 timer.

Terrassevarmeren har en IP65 godkendelse, hvilket betyder at du kan placere varmeren hvor som helst, da den tåler alt slags vejr. Desuden er den udstyret med væltesikring.

Vægt 7 kg
Dækning

10 – 12 m2

Effekt

2 kW

Energikilde

EL – 230V

Farve

Sort

Mål

105 x Ø26 (bund) x 13 cm

Materiale

Aluminium

Placering

Indendørs, Udendørs

Producent

Heatcare

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...

Shopping Cart