Cook King Tripod Håndtag – Stål

1.395,00 kr.1.695,00 kr.

En Tripod er et must have for alle dem, der kan lide at bruge deres tid i den friske luft og nyde retter tilberedt udenfor. Den placeres nemt omkring et bålfad. Den smarte højdejustering som styres via et håndtag giver dig mulighed for at undgå kulinariske rutiner og vil være et behageligt alternativ til en traditionel grill.

På fjernlager 3-5 dage
Ryd
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 14 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Cook King Tripod Håndtag – Nyd mad i det fri.

En Tripod er et must have for alle dem, der kan lide at bruge deres tid i den friske luft og nyde retter tilberedt udenfor. Den placeres nemt omkring et bålfad. Den smarte højdejustering som styres via et håndtag giver dig mulighed for at hæve og sænk grillristen og vil være et behageligt alternativ til en traditionel grill.

Kan bruges på alle bålfade op til 110 cm.

Selve stativet måler 180 cm.

Hvorfor Cook King?

Vægt 7 kg
Mål

Ø50 cm., Ø60 cm., Ø70 cm., Ø80 cm.

Materiale

Stål

Montering

Fritstående

Placering

Udendørs

Producent

Cook King

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Indkøbskurv