Cook King Grillrist – Rustfrit Stål

995,00 kr.1.195,00 kr.

En grillrist er et must have for alle dem, der kan lide at bruge deres tid i den friske luft og nyde retter tilberedt udenfor.

På fjernlager 3 - 5 hverdage
Ryd
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 14 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Cook King Grillrist – Nyd mad i det fri.

En grillrist er et must have for alle dem, der kan lide at bruge deres tid i den friske luft og nyde retter tilberedt udenfor. Den placeres direkte på kanten af ​​et bålfad. Den smarte rist giver dig mulighed for at undgå kulinariske rutiner og vil være et behageligt alternativ til en traditionel grill.

Kan bruges på alle bålfade, hvor diameteren på bålfadet er min. samme str. som den valgte grillrist. De små huller i risten betyder, at den nemt kan hænges i et tripod stativ.

Det rustfri stål sikrer en lang holdbarhed, hvor man undgår rust og andre belægninger bedre end alm. stål.

Hvorfor Cook King?

Vægt 10 kg
Mål

Ø70 cm., Ø80 cm.

Materiale

Rustfrit stål

Montering

Fritstående

Placering

Udendørs

Producent

CookKing

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv