Bio pejs Dallas sort

2.695,00 kr.

Varenummer (SKU): 1043 Kategori:

Pejs model Dallas er udført i et yderst elegant og eksklusivt design.Den har stilrene linjer og mange flotte detaljer.
Denne biopejs afgiver en behagelig varme og med den åbne ild vil den med garanti skabe en super hyggelig stemning på enhver terrasse.
Biopejsen kan anvendes alle steder – både indendørs og udendørs. Modellen Dallas kan desuden uden problemer flyttes rundt, som det passer dig.
 
Der er tale om en biopejs i høj kvalitet til absolut spotpris.
 
Biopejsen er udført i matsort pulverlakeret stål.
 
Produkt data:
 
– Mål: 75,0 x 44,0 x 31,5 cm.
– Produceret i EU
– Matsort pulverlakeret stål.
– Brændeindsats i rustfrit stål
– ESG sikkerhedsglas
– Brændetiden er ca. 3,5 timer pr. påfyldning (1,5 L)
 
Generelt om biopejse:
 
Bioethanol giver en 100 % ren forbrænding – helt fri for røg, sod eller lugt samt andre tænkelige gener. Det er derfor ikke nødvendigt at have nogen former for skorsten.
Biopejsens smukke ild fremkommer ved afbrænding af bioethanol, som er fremstillet af organiske og miljøvenlige råvarer – så som majs eller kartofler. Afbrænding af bioethanol afgiver således ingen aske.

Vægt 10 kg

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Indkøbskurv