Alt i havepejse - Din specialist på nettet

Elektrisk pejs Malmo - 2000 W - sort med hvid indbygning og fjernbetjening.

Pris 4235.00 DKK.-Vælg antal:Flot og stilren elpejs som dekorativ varmekilde, der skaber ekstra hygge, atmosfære samt varme i et hvert hjem.

Med sit herskabelige design, vil den give stuen, herreværelset, soveværelset eller kontoret et ekstra løft, så man føler sig hensat til en herregård eller et gods.

Ud over den fysiske varme, så har den også en mental visuel varmevirkning, og hvis det bliver for varmt, eller man en sommeraften bare vil nøjes med synet af ild, så kan man slukke for varmen, og dog stadig nyde flammerne.

Varmeeffekten kan reguleres efter behov, og med sine 2 varmeniveauer, 1000 eller 2000 w, kan den opvarme helt op til 75 m3.

Der er LCD-skærm i det ene hjørne, så man kan se at styre reguleringerne, som går væk igen, kort tid efter den sidste indtastning.

Malmo er udstyrret med både termostat og timer, så der er mulighed for at tidsprogrammere pejsen.

Man kan betjene pejsen manuelt, eller man kan bruge den medfølgende fjernbetjening.

Selve flammeeffekten er selvregulerende.

Når pejsen er placeret op mod den ønskede væg, skal den blot tilsluttes stikkontakten, så er den klar til brug, og man har ikke noget svineri, som man har med en rigtig brændeovn.

I kraft af sin forholdsvis begrænsede dybde, er den let at finde plads til.

Af sikkerhedsmæssige årsager, er pejsen udstyret med en overophedningsføler, så den selv slår fra, hvis den bliver for varm.

Pejsen er sort med glasfront, lyset/ilden er med LED, og selve indbygningen er udført i MDF plade.

Mål : 108 x 37,5 x 90 cm.

Vægt : 41 kg.

  


UDEPEJSE.DK
Værkstedsvej 4
5500 Middelfart
Tlf. +45 42 83 83 81
E-mail. info@udepejse.dk

[Sitemap]